Διάφορα βίντεο π. Θεοδώρου Ζήση (Συνεντεύξεις, εκπομπές, ομιλίες)


Διάφορα βίντεο π. Θεοδώρου Ζήση (Συνεντεύξεις, εκπομπές, ομιλίες)

Στο χώρο αυτό φιλοξενούμε διάφορα βίντεο που αφορούν στην κηρυκτική και γενικότερη δράση του Πρωτοπρεσβυτέρου Θεοδώρου Ζήση, πέραν των σταθερών καθ΄ εβδομάδα μαθημάτων που παραδίδει στο Αρχονταρίκι του Αγίου Αντωνίου Θεσσαλονίκης. Τα διάφορα αυτά βίντεο προέρχονται από ημερίδες, συνέδρια, συνεντεύξεις κ.ά. περιστατικές (συν)ομιλίες του π. Θεοδώρου.

Ο π. Θεόδωρος Ζήσης, ένας ακαταπόνητος εργάτης του θεολογικού λόγου εδώ και πολλές δεκαετίες, επί τη βάσει της διδασκαλίας της Ιεράς Παραδόσεως, και ειδικώς των Αγίων Πατέρων, στη διδασκαλία των οποίων έχει αφιερωθεί λόγω και της ακαδημαϊκής του ιδιότητος, έχει συνεισφέρει πολλαπλώς σε πάμπολλα Συνέδρια Ιερών Μητροπόλεων, Συλλόγων, Μοναστηριών, σε τηλεοπτικές εκπομπές κ.ά. και η διδασκαλική πείρα του σε ευρύ φάσμα θεμάτων είναι πηγή γνώσεων και ωφελείας. 


Πρωτ. Θεόδωρος Ζήσης - Κήρυγμα στο Πανηγυρικό Εσπερινό της εορτής της Αγίας Σκέπης της Θεοτόκου (video-2015) Πρωτ. Θεόδωρος Ζήσης - Κήρυγμα στο Πανηγυρικό Εσπερινό της εορτής της Αγίας Σκέπης της Θεοτόκου (video-2015)
Πρωτ. Θεόδωρος Ζήσης - «Ο Ελληνορθόδοξος Πολιτισμός και η Υγιής Παγκοσμιοποίηση» (video) Πρωτ. Θεόδωρος Ζήσης - «Ο Ελληνορθόδοξος Πολιτισμός και η Υγιής Παγκοσμιοποίηση» (video)
Περιεκτική εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη του π. Θεοδώρου Ζήση στο korinthostv.gr (video-2015) Περιεκτική εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη του π. Θεοδώρου Ζήση στο korinthostv.gr (video-2015)
π. Θεόδωρος Ζήσης - Ομιλία π. Θεοδώρου Ζήση στην Κόρινθο, περί του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου (video-2015) π. Θεόδωρος Ζήσης - Ομιλία π. Θεοδώρου Ζήση στην Κόρινθο, περί του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου (video-2015)
Παρέμβαση π. Θοδώρου Ζήση στην ημερίδα για το Τμήμα Ισλαμικών Σπουδών (video) Παρέμβαση π. Θοδώρου Ζήση στην ημερίδα για το Τμήμα Ισλαμικών Σπουδών (video)
Ομιλία π. Θεοδώρου Ζήση στην εορτή της Ανλήψεως στην Ιερά Μονή μας (video-2014) Ομιλία π. Θεοδώρου Ζήση στην εορτή της Ανλήψεως στην Ιερά Μονή μας (video-2014)
Συνέντευξη π. Θεοδώρου Ζήση στο TV 100 με θέμα τον Άγιο Αντώνιο (Βίντεο) Συνέντευξη π. Θεοδώρου Ζήση στο TV 100 με θέμα τον Άγιο Αντώνιο (Βίντεο)
π. Θεόδωρος - Το αγιασμένο και προδομένο 21' (Βίντεο) π. Θεόδωρος - Το αγιασμένο και προδομένο 21' (Βίντεο)
Εκκλησία και αριστερά π. Θεόδωρος Ζήσης και π. Σαράντης Σαράντος στο kontra Channel Εκκλησία και αριστερά π. Θεόδωρος Ζήσης και π. Σαράντης Σαράντος στο kontra Channel
π. Θεόδωρος- Παιδεία και αγωγή κατά τους Τρεις Ιεράρχες (video) π. Θεόδωρος- Παιδεία και αγωγή κατά τους Τρεις Ιεράρχες (video)
Ομιλία με θεμα: Το μεγαλείο του Βυζαντίου και η συνέπειες της άλωσης της Κωνσταντινούπολης".  (Α΄video) Ομιλία με θεμα: Το μεγαλείο του Βυζαντίου και η συνέπειες της άλωσης της Κωνσταντινούπολης". (Α΄video)
Ομιλία με θεμα την άλωση της Πόλεως (Β΄video) Ομιλία με θεμα την άλωση της Πόλεως (Β΄video)
Π. Θεόδωρος Ζήσης  Διαχρονικές, μεγάλες μορφές του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας Π. Θεόδωρος Ζήσης Διαχρονικές, μεγάλες μορφές του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας
Συνέντευξη του π. Γεωργίου Μεταλληνού και π. Θεοδώρου Ζήση στο Kontra Channel για την οικονομική κρίση (βίντεο) Συνέντευξη του π. Γεωργίου Μεταλληνού και π. Θεοδώρου Ζήση στο Kontra Channel για την οικονομική κρίση (βίντεο)
Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης - Οι Πατέρες της Εκκλησίας και η σημασία τους (Βίντεο) Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης - Οι Πατέρες της Εκκλησίας και η σημασία τους (Βίντεο)

 

Νέα αρχεία video
 
Μητροπολίτης Ναυπάκτου κ. Ιερόθεος -Ιερά ιστορία (video-2017)
π. Αρσένιος Βλιαγκόφτης - "Έξω οι Ιούδες (video-2017)
Πρωτ. Γεώργιος Μεταλληνός - Τα Απόκρυφα Ευαγγέλια (video)
π. Αρσένιος Βλιαγκόφτης - Κυριακή Ε' Νηστειών (video-2017)
Μητροπολίτης Ναυπάκτου κ. Ιερόθεος - Παλαιά και Καινή Διαθήκη (video-2017)
π. Αρσένιος Βλιαγκόφτης - Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως (video-2017)
Η συνέχεια του γένους κατά τη διάρκεια της Οθωμανοκρατίας- Α' και Β' Μέρος (video-2017)
Μητροπολίτης Ναυπάκτου κ. Ιερόθεος - Η μυστική κραυγή του Αγίου Όρους (video)
Μητροπολίτης Ναυπάκτου κ. Ιερόθεος - Δυτικός Χριστιανισμός και Ισλαμισμός (video)
π. Αρσένιος Βλιαγκόφτης - Καλή Σαρακοστή! (video-2017)

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους. Επιτρέπεται η χρήση, διάθεση και αναπαραγωγή του υλικού του ιστοχώρου αρκεί να διατηρείται το αρχικό νόημα χωρίς περικοπές που πιθανόν να το αλλοιώνουν για μη εμπορικούς σκοπούς, με βασική προϋπόθεση την αναφορά στην πηγή www.impantokratoros.gr
:: Η Ιερά Μονή :: Φωτογραφίες Μονής :: Θεματικές κατηγορίες :: Άγιοι :: Διάφορα Θέματα :: Άγιοι Τόποι :: Αρχεία ήχου και εικόνος (video) :: Επικοινωνία :: Ορθόδοξες Διευθύνσεις :: Ηχητικά αρχεία ::


Login  Υπενθύμιση κωδικού   RSS  Video RSS  Mp3 RSS

active³ 5.0 · © 2000 - 2015 IPS Ltd · Όροι χρήσης