ΕΡΩΤΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ

Ερωταποκρίσεις


Ερωταποκρίσεις

ΕΡΩΤΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ

Στα πλαίσια της κυριακάτικης σύναξης του «αρχονταρικίου» του Αγίου Αντωνίου Θεσ/νίκης ο π. Θεόδωρος Ζήσης απαντάει σε ερωτήσεις που σχετίζονται με το κήρυγμα ή το αναπτυσσόμενο θέμα.

Πρωτ. Θεόδωρος Ζήσης - Γιατί  ο Χριστός άρχισε το κήρυγμα μετά τη φυλάκιση του Τιμίου Προδρόμου, κατά τον Άγιο Χρυσόστομο (video- 2014) Πρωτ. Θεόδωρος Ζήσης - Γιατί ο Χριστός άρχισε το κήρυγμα μετά τη φυλάκιση του Τιμίου Προδρόμου, κατά τον Άγιο Χρυσόστομο (video- 2014)
Πρωτ. Θεόδωρος Ζήσης - Γιατί γίνεται διπλή ακολουθία του Αγιασμού των Φώτων; (video 2014) Πρωτ. Θεόδωρος Ζήσης - Γιατί γίνεται διπλή ακολουθία του Αγιασμού των Φώτων; (video 2014)
Πρωτ. Θεόδωρος Ζήσης - Ερμηνεία του χωρίου "ἄφες ἄρτι οὕτως γὰρ πρέπον ἐστιν ἡμῖν πληρῶσαι πᾶσαν δικαιοσύνην" (video 2014) Πρωτ. Θεόδωρος Ζήσης - Ερμηνεία του χωρίου "ἄφες ἄρτι οὕτως γὰρ πρέπον ἐστιν ἡμῖν πληρῶσαι πᾶσαν δικαιοσύνην" (video 2014)
Πρωτ. Θεόδωρος Ζήσης - Τι λέει ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος για το "ἐν εἴδει περιστερᾶς"  (video 2014) Πρωτ. Θεόδωρος Ζήσης - Τι λέει ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος για το "ἐν εἴδει περιστερᾶς" (video 2014)
Π. Θεόδωρος Ζήσης - Για ποιο λόγο "επενόησε" ο Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος το βάπτισμα στο νερό; Απαντά ο Άγιος Χρυσόστομος β) Η ενδυμασία και την τροφή του Προδρόμου (Βίντεο -2014) Π. Θεόδωρος Ζήσης - Για ποιο λόγο "επενόησε" ο Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος το βάπτισμα στο νερό; Απαντά ο Άγιος Χρυσόστομος β) Η ενδυμασία και την τροφή του Προδρόμου (Βίντεο -2014)
Π. Θεόδωρος Ζήσης - Για ποιο λόγο ήρθε ο Ιησούς προς το βάπτισμα μετά από 30 χρόνια; (Βίντεο -2014) Π. Θεόδωρος Ζήσης - Για ποιο λόγο ήρθε ο Ιησούς προς το βάπτισμα μετά από 30 χρόνια; (Βίντεο -2014)
Π. Θεόδωρος Ζήσης - Γέρων Παίσιος τον πόλεμο στην Μικρά Ασία τον χάσαμε επειδή βλασφημούσε ο Στρατός... (Βίντεο) Π. Θεόδωρος Ζήσης - Γέρων Παίσιος τον πόλεμο στην Μικρά Ασία τον χάσαμε επειδή βλασφημούσε ο Στρατός... (Βίντεο)
π. Θεόδωρος Ζήσης - Ερωταποκρίσεις - Θα κρίνουν οι Απόστολοι τις δώδεκα φυλές του Ισραήλ; - (Βίντεο) π. Θεόδωρος Ζήσης - Ερωταποκρίσεις - Θα κρίνουν οι Απόστολοι τις δώδεκα φυλές του Ισραήλ; - (Βίντεο)
π. Θεόδωρος Ζήσης - Ερωταποκρίσεις - Σχέση Αγάπης και Αληθείας π. Θεόδωρος Ζήσης - Ερωταποκρίσεις - Σχέση Αγάπης και Αληθείας
Ερωταποκρίσεις -Τι είναι η εκπόρευση και τι η  πέμψη του Αγίου Πνεύματος Ερωταποκρίσεις -Τι είναι η εκπόρευση και τι η πέμψη του Αγίου Πνεύματος
π. Θεόδωρος Ζήσης - Ερωταποκρίσεις στο Κήρυγμα της Κυριακής της Απόκρεω (Βίντεο) π. Θεόδωρος Ζήσης - Ερωταποκρίσεις στο Κήρυγμα της Κυριακής της Απόκρεω (Βίντεο)

 

Νέα αρχεία video
 
Μητροπολίτης Ναυπάκτου κ. Ιερόθεος -Ιερά ιστορία (video-2017)
π. Αρσένιος Βλιαγκόφτης - "Έξω οι Ιούδες (video-2017)
Πρωτ. Γεώργιος Μεταλληνός - Τα Απόκρυφα Ευαγγέλια (video)
π. Αρσένιος Βλιαγκόφτης - Κυριακή Ε' Νηστειών (video-2017)
Μητροπολίτης Ναυπάκτου κ. Ιερόθεος - Παλαιά και Καινή Διαθήκη (video-2017)
π. Αρσένιος Βλιαγκόφτης - Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως (video-2017)
Η συνέχεια του γένους κατά τη διάρκεια της Οθωμανοκρατίας- Α' και Β' Μέρος (video-2017)
Μητροπολίτης Ναυπάκτου κ. Ιερόθεος - Η μυστική κραυγή του Αγίου Όρους (video)
Μητροπολίτης Ναυπάκτου κ. Ιερόθεος - Δυτικός Χριστιανισμός και Ισλαμισμός (video)
π. Αρσένιος Βλιαγκόφτης - Καλή Σαρακοστή! (video-2017)

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους. Επιτρέπεται η χρήση, διάθεση και αναπαραγωγή του υλικού του ιστοχώρου αρκεί να διατηρείται το αρχικό νόημα χωρίς περικοπές που πιθανόν να το αλλοιώνουν για μη εμπορικούς σκοπούς, με βασική προϋπόθεση την αναφορά στην πηγή www.impantokratoros.gr
:: Η Ιερά Μονή :: Φωτογραφίες Μονής :: Θεματικές κατηγορίες :: Άγιοι :: Διάφορα Θέματα :: Άγιοι Τόποι :: Αρχεία ήχου και εικόνος (video) :: Επικοινωνία :: Ορθόδοξες Διευθύνσεις :: Ηχητικά αρχεία ::


Login  Υπενθύμιση κωδικού   RSS  Video RSS  Mp3 RSS

active³ 5.0 · © 2000 - 2015 IPS Ltd · Όροι χρήσης