Αρχεία ήχου και εικόνος (video)

Χρησιμοποιώντας την σύγχρονη τεχνολογία ως μέσα χριστιανικής διδασκαλίας δημοσιεύουμε αρχεία ήχου και εικόνας (videos) τα οποία έχουν ως σκοπό- όπως κάθε δημοσίευσή μας- την ορθόδοξη πληροφόρηση και τον πνευματικό καταρτισμό των ενδιαφερομένων επισκεπτών της ιστοσελίδος μας. Τα videos που θα μπορείτε να βλέπετε σ' αυτόν τον χώρο θα είναι παρμένα από χριστιανικές ομιλίες, θεολογικά συνέδρια, εκκλησιαστικές ακολουθίες και από ό,τι άλλο θα θεωρηθεί ως χρήσιμο για την προώθηση των προδιαγεγραμμέμων σκοπών.


Συνέδρια- Ημερίδες σε Video
Στην παρακάτω υποσελίδα δημοσιεύουμε video, φωτογραφίες κλπ. Τα οποία έχουν ληφθεί από συνέδρια ή ημερίδες... (17/2/2012)
Μητροπολίτης Ναυπάκτου κ. Ιερόθεος
Video του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιεροθέου
π. Αρσένιος Βλιαγκόφτης
Video με ομιλίες του Π. Αρσενίου Βλιαγκόφτη
Οπτικοακουστικό υλικό με τον π. Θεόδωρο Ζήση (βίντεο)
Ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Θεόδωρος Ζήσης είναι ένας από τους γνωστότερους και πιο αγαπητούς Κληρικούς εν Ελλάδι και στο εξωτερικό.... (12/10/2010)
π. Γεώργιος Μεταλληνός
Video με ομιλίες του π. Γεωργίου Μεταλληνού
Πρωτοπρεσβύτερο Πέτρος Χιρς Δρ. Θεολογίας Α.Π.Θ (βίντεο)
Ο πρωτοπρεσβύτερος π. Πέτρος Heers (Χιρς) είναι αμερικανικής καταγωγής...
Βίντεο Αγίων της Εκκλησίας
Έχει τονισθεί κατά κόρον η σπουδαία σημασία της ύπαρξης και παρουσίας των Αγίων του Θεού για την Εκκλησία αλλά και η προβολή τους... (2/7/2011)
Βίντεο συγχρόνων Εκκλησιαστικών μορφών
Τα σύγχρονά μας παραδείγματα μορφών που διέπρεψαν στην εκκλησιαστική ζωή έχουν ιδιαίτερη σημασία για τους αγωνιζομένους Χριστιανούς.... (4/7/2011)
Βίντεο Ιεραποστολή
Μέσω της ζωντάνιας που προσφέρουν οι δυνατότητες των οπτικοακουστικών αρχείων (videos) μας μεταφέρουν στις επάλξεις της Ορθοδόξου Ιεραποστολής... (3/7/2011)
Διάφορα αρχεία ήχου- εικόνας (βίντεο)
Στην ενότητα αυτή δημοσιεύουμε αρχεία ήχου- εικόνας (video) με ποικίλη θεματολογία... (5/2/2010)
Βίντεο με ιστορικά θέματα
Η αξία και η σημασία της Ιστορίας στην στερέωση και ανοικοδόμηση μιας υγιούς κοινωνίας τονίζεται πάντοτε και έχει διαπιστωθεί στην πράξη.


Ιερά Μονή Παντοκράτορος Μελισσοχωρίου
Powered by active³ CMS - 26/4/2017 5:09:09 πμ