Ο επίσκοπος Πάφου χειροδίκησε κατά προσευχομένων ορθοδόξων χριστιανών εντός Ιερού Ναού
(20/10/09)

Πηγή: ΑΚΤΕ-ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ


Το ΜΕΓΑΛΕΙΟ των Οικουμενιστών: Επαγγέλλονται αγάπη, χρησιμοποιούν βία και ξυλοδαρμούς

        Σήμερα το πρωί τη στιγμή που πιστοί χριστιανοί ομολογητές βρίσκονταν στο Ναό του Αγίου Γεωργίου και προσεύχονταν (δίπλα στο ξενοδοχείο Saint George, όπου συνεδριάζει η Μικτή Επιτροπή του Θεολογικού Διαλόγου Ορθοδόξων και Ρωμαιοκαθολικών Οικουμενιστών) εισήλθε μαινόμενος ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος, ζητώντας τους να σταματήσουν την προσευχή και να βγουν έξω, μακρυά από το ναό. Όταν αρνήθηκαν τους άρπαξε το δικό τους βιβλίο («Ψαλτήρι») που εκείνη τη στιγμή διάβαζαν και το πέταξε κάτω! Όταν αντελήφθη ότι κάποιος τον φωτογράφιζε όρμισε ως μαινόμενος στο μέλος του ΠΑΧΟΠ Παναγιώτη Ν. τον έριξε κάτω και τον χτύπησε, ενώ έσπασε την φωτογραφική μηχανή... Ως φαίνεται λειτούργησε με την ίδια αγάπη και ενότητα που διακήρυττε με δηλώσεις του χθες στα ΜΜΕ!!!
        Εν τω μεταξύ τα ΜΑΤ ήταν πέριξ του Ι. Ναού εμποδίζοντας σε πιστούς Χριστιανούς να προσεγγίσουν τον ιερό ναό. Οι Χριστιανοί ομολογητές παρέμειναν καθ' όλη τη διάρκεια του εικοσιτετράωρου στον ιερό ναό αποκλεισμένοι χωρίς νερό, τιμωρημένοι, επειδή αποκάλυψαν και κατήγγειλαν την εμπορευματοποίηση του Ναού από το ξενοδοχείο Saint George, όπου συνεδριάζουν οι Οικουμενιστές του Θεολογικού Διαλόγου με το Μητροπολίτη, που επαγγέλλονται ότι εργάζονται για την αγάπη και την ενότητα των χριστιανών!!!
        Τελικώς οι αστυνομικές δυνάμεις καταστολής μετά τις αφόρητες πιέσεις που δέχθηκαν εισήλθαν στον ιερό ναό διακόπτοντας την προσευχή των πιστών και προέβησαν σε συλλήψεις όλων των παρευρισκομένων κληρικών και λαϊκών καταπατώντας το ανθρώπινο δικαίωμα της ελευθερίας των πιστών να προσεύχονται. Βέβαια η παρουσία των πιστών στο ναό συνέβαλε στο να αναβληθούν γάμοι ετερόδοξων Παπικών και Αγγλικανών στερώντας διά του τρόπου αυτού χιλιάδες ευρώ από το ξενοδοχείο που ανήκει στην Μητρόπολη.
Ζητούμε τις προσευχές των πιστών και τη βοήθεια της Δημοκρατικής πολιτείας στο δικαίωμά μας να προσευχόμαστε ελεύθερα στους ορθόδοξους Ναούς, που δεν είναι ιδιοκτησία και τσιφλίκι των Οικουμενιστών Επισκόπων.
Για την Φιλορθόδοξη Ένωση «Κοσμάς Φλαμιάτος»
Ο Πρόεδρος Λαυρέντιος Ντετζιόρτζιο
Ο Γραμματέας Παναγιώτης Σημάτης
Print-icon 


Εγγραφή στο κανάλι μας στο Viber
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης