ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

 ΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝΟ

18-21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

Πρόγραμμα

1η μέρα: Πέμπτη 18 Ιουλίου: Αναχώρηση 9:00 το βράδυ της Πέμπτης προς Παρασκευή από το Μοναστήρι για Ραφήνα. Άφιξη στη Ραφήνα, επιβίβαση στο πλοίο με προορισμό την Άνδρο. Άφιξη στην Άνδρο, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

2η μέρα: Παρασκευή 19 Ιουλίου: Αναχώρηση για την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΑΝΑΧΡΑΝΤΟΥ - ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ, στο μοναστήρι φυλάσσεται και η κάρα του Αγίου Παντελεήμονος, ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ. Επιστροφή στο Ξενοδοχείο.

3η μέρα: Σαββάτο 20 Ιουλίου: Πρωϊνό. Αναχώρηση με προορισμό την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ. Στη Μονή φυλάσσεται  η μυροβλύζουσα εικόνα της Παναγίας των Βλαχερνών  Κωνσταντινουπόλεως. Επιβίβαση στο πλοίο με προορισμό την Τήνο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
Το απόγευμα αναχώρηση με προορισμό την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΚΕΧΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ) στην οποία θα παρακολουθήσουμε τον  Εσπερινό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

4η μέρα: Κυριακή 21 Ιουλίου: Αναχώρηση με προορισμό τον ΙΕΡΑ ΝΑΟ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ στον οποίο θα σευμμετάσχουμε στη Θεία Λειτουργία. Ελεύθερος χρόνος. Αναχώρηση από το λιμάνι της Τήνου με προορισμό Ραφήνα - Θεσσαλονίκη. 

Στην τιμή περιλαμβάνεται:

  1. Μεταφορά με λεωφορείο
  2. Συνοδός
  3. 2 Διανυκτερεύσεις με πρωινό σε ξενοδοχείο
  4. Ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο της Ιεράς Μονής
2394032215

επίσης στο τηλέφωνο

2341020815

 

Με την υποστήριξη του Γραφείου Γενικού Τουρισμού
kriezis travel
21ης Ιουνίου 71, 61100 Κιλκίς


Όσοι έχουν διαβάσει το συγκεκριμένο άρθρο συνήθως διαβάζουν επίσης τα παρακάτω:


Print-icon 

Login-iconLogin
active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης