ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ
 

ΠΑΤΜΟΣ
 

ΣΤΙΣ 21-24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016
 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΙΣ 10:00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ι.Μ. ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ. ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΙΣ 19:00 ΕΝ ΠΛΩ ΓΙΑ ΠΑΤΜΟ. ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ Ι.Μ. ΤΟΥ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΙΨΑΝΑ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΚΤΗΤΟΡΑ. ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ ΣΤΗΝ Ι.Μ. ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ. ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ Ι.Μ. ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΩΖΟΥΣΑΣ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ. ΠΡΩΙΝΟ. ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΙΨΟΥΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΥΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΟΥ. ΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΜΟ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 23:55 ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8:00 ΑΦΙΞΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ ΣΤΗΝ Ι.Μ. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ (ΑΓΙΟΥ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΜΗΛΕΣΙ). ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.


ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Ι.Μ. ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΣΤΙΣ 10:00 ΤΟ ΠΡΩΙ
ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΠΑΤΜΟ-ΠΕΙΡΑΙΑ
2 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ, ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΛΕΙΨΟΥΣ

Ταξιδιωτικό Γραφείο
Μαρί Σίππελ
Κιλκίς

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2341020815, 6979597588Print-icon 

Login-iconLogin
active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης