Με θέμα τους κινδύνους που απειλούν το ορθόδοξο πλήρωμα από τις εξελίξεις στο μέτωπο της παναιρέσεως του Οικουμενισμού ομίλησε την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου, ενώπιον εκατοντάδων κόσμου, ο Πρωτοπρεσβύτερος Ομότιμος Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ. π. Θεόδωρος Ζήσης.

Η ομιλία διοργανώθηκε στην αίθουσα του "Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός", από τον Πανελλήνιο Χριστιανικό Όμιλο Ορθοδόξου Ιεραποστολής επί τη κοπή της βασιλόπιττας και παρέστησαν εκπρόσωποι του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, καθώς και Καθηγητές της Θεολογικής Σχολής Αθηνών. Στην κατάμεστη αίθουσα, την σύναξη των πιστών προσφώνησε ο παριστάμενος Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, προλογίζοντας, ενώ μετά την ομιλία του π. Θεοδώρου και τελών την κοπή της βασιλόπιττας απηύθυνε προσλαλιά ο πνευματικός οδηγός του Ομίλου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυθήρων κ. Σεραφείμ.  

Ιδρυτής του Πανελληνίου Χριστιανικού Ομίλου Ορθοδόξου Ιεραποστολής υπήρξε ο μακαριστός Μητροπολίτης πρώην Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κυρός Κωνσταντίνος Σακελλαρόπουλος.      Print-icon 

Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης