Χαιρετισμός συμπαράστασης

Τα 22 Ορθόδοξα Χριστιανικά σωματεία της Θεσσαλονίκης απευθύνουμε θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό συμπαράστασης σε όλους εσάς που θα διαδηλώσετε ειρηνικά σήμερα Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017 με κεντρικό σύνθημα "Λέμε όχι στα νέα θρησκευτικά"

Όλοι λέμε ΟΧΙ στον πολυθρησκειακό "αχταρμά" των νέων προγραμμάτων για τα θρησκευτικά.

Τα "απαράδεκτα και επικίνδυνα" νέα θρησκευτικά- σύμφωνα και με δήλωση του ίδιου του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερώνυμου στις 20 Σεπτεμβρίου 2016 - είναι παράνομα και αντισυνταγματικά και πρέπει να αποσυρθούν εδώ και τώρα.

Ο νόμος με τον οποίο μόνο οι Ορθόδοξοι μαθητές υποχρεούνται να διδάσκονται θρησκευτικά με πολυθρησκειακό περιεχόμενο, ενώ τα παιδιά των Ιουδαίων, Μωαμεθανών και Παπικών Ελλήνων πολιτών θα διδάσκονται την δική τους πίστη από δασκάλους και καθηγητές οι οποίοι θα προσλαμβάνονται μετά από δική τους πρόταση και θα πληρώνονται από το κράτος, δηλαδή από όλους εμάς, ο νόμος αυτός είναι κάτι παραπάνω από σκανδαλώδης. Είναι ρατσισμός εις βάρος των Ελλήνων Ορθοδόξων και πρέπει να καταργηθεί εδώ και τώρα. Απαιτούμε κι εμείς -που είμαστε η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού -τα παιδιά μας να διδάσκονται στο σχολείο την πίστη τους όπως ισχύει και για τις μειοψηφίες των Ιουδαίων, Μωαμεθανών και Παπικών Ελλήνων πολιτών.

Λέμε όχι στα νέα θρησκευτικά και απαιτούμε την άμεση απόσυρσή τους.

Τα 22 Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία της Θεσσαλονίκης

Δείτε σχετικά:

http://thriskeftika.blogspot.gr/2017/10/23-2017.html


Όσοι έχουν διαβάσει το συγκεκριμένο άρθρο συνήθως διαβάζουν επίσης τα παρακάτω:


Print-icon 

Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης