ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΕΣ
«Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»

Αρ. Μητρώου 29379

Δεστούνη 6 , 11143 Αθήνα. Τηλ: 6939392314, Fax: 2102010722
[email protected], www.pedocardio.gr

Αρ. Πρωτ 136

Αθήνα, 8 Μαρτίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρόσκληση στο πασχαλινό παζάρι της καρδιάς!

O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Συγγενείς Καρδιοπάθειες «Η Αγία Σοφία» δημιουργήθηκε για να στηρίζει τα παιδιά που πάσχουν από συγγενείς καρδιοπάθειες και τις οικογένειές τους, και αγωνίζεται για την προάσπιση και εύρυθμη λειτουργία του μοναδικού δημόσιου Παιδοκαρδιοχειρουργικού Κέντρου του ΕΣΥ στη χώρα μας, του «Ειδικού Κέντρου Αντιμετώπισης Συγγενών Καρδιοπαθειών στα Παιδιά» (Ε.Κ.Α.Σ.ΚΑ.Π.), στο Νοσοκομείο Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ».

Αυτό το μοναδικό Κέντρο λειτουργεί εδώ και τρεις δεκαετίες, παρέχοντας πολύτιμες υπηρεσίες σε όλα τα καρδιοπαθή παιδιά, χωρίς διακρίσεις, χάρη στην πείρα τού ιατρικού και νοσηλευτικού του προσωπικού, με αποτελέσματα εφάμιλλα διεθνών προδιαγραφών, ιδιαιτέρως τα τελευταία χρόνια. Είναι δε το μόνο που εδράζεται και λειτουργεί μέσα σε Παιδιατρικό Νοσοκομείο.

Για την κάλυψη των αναγκών, τόσο των καρδιοπαθών παιδιών όσο και του Παιδοκαρδιοχειρουργικού Κέντρου, ο Σύλλογός μας διοργανώνει φιλανθρωπικό παζάρι την Κυριακή 18 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου (Παναγίτσα) Παλαιού Φαλήρου, 9-12 το πρωί.

Η παρουσία σας θα στηρίξει την προσπάθειά μας!

              η Πρόεδρος                                                                                                    η Γραμματέας

Χρυσάνθη Μιχαλοπούλου-Κοκολάκη                                                                             Παναγιώτα Δούναβη

τηλ επικοινωνίας 6939392314Print-icon 

Login-iconLogin
active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης