Επιστολή διαμαρτυρίας γονέων προς τουν Υπουργό Παιδείας σχετικά με την Θεματική Εβδομάδα στα Γυμνάσια (συλλογή υπογραφών)


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ "ΕΜΦΥΛΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ"

 

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

ως γονείς και γνωρίζοντας τη μόρφωση και την ευαισθησία σας θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε την ανησυχία μας για το παρακάτω θέμα. Πληροφορηθήκαμε ότι αποστείλατε την υπ' αριθμ. Πρωτ. Φ20.1/220482/Δ2/23.12.2016 Εγκύκλιο με θέμα: "Υλοποίηση στο Γυμνάσιο Θεματικής Εβδομάδας και Ευαισθητοποίησης σε ζητήματα Διατροφής, Εθισμού-Εξαρτήσεων και Εμφύλων Ταυτοτήτων" κατά το σχολικό έτος 2016-2017". Στην ενότητα "Έμφυλες Ταυτότητες" οι επιμέρους θεματικές αναφέρονται: "1. Σωματικές αλλαγές στην Εφηβεία, 2. Βιολογικό και Κοινωνικό φύλο, 3. Αποδομώντας τα έμφυλα στερεότυπα και 4. Ανθρώπινα δικαιώματα και δικαιώματα των γυναικών". Στις θεματικές που αφορούν γονείς και εκπαιδευτικούς, αναφέρονται εκτός των άλλων και οι θεματικές: "σεξουαλικός προσανατολισμός και ανθρώπινα δικαιώματα", "η ομοφοβία και η τρανσφοβία στην κοινωνία και το σχολείο" [1].

Αν επιθυμείτε να διαβάσετε την συνέχεια και να υπογράψετε  πατήστε πάνω στο αρχείο που ακολουθεί.


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Αρχείο PDF, πατήστε εδώ για να το κατεβάσετε


Print-icon 

Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης