Μαγεία και μάγοι

Τι είναι η μαγεία; Πόσοι άνθρωποι ανασφαλείς δεν καταφεύγουν σε μάγους, καφετζούδες και χαρτορίχτρες για να μάθουν τι θα τους συμβεί στο μέλλον, για το ποια θα είναι η μοίρα τους, ακόμη και για το πού θα βρουν κάποιο θησαυρό; Είναι να απορεί κανείς με την τόση αφέλεια. Αν οι κάθε είδους τσαρλατάνοι γνώριζαν το μέλλον, θα γνώριζαν πρώτα το δικό τους. Αν είχαν την ικανότητα να βρίσκουν κρυμμένα πράγματα, θα έβρισκαν όλους τους κρυμμένους θησαυρούς, η τον αριθμό του λαχείου που θα κερδίσει. Αν είχαν την ικανότητα να κάνουν ανακαλύψεις, θα έβρισκαν το φάρμακο του καρκίνου, θα πλούτιζαν και δεν θα είχαν ανάγκη να «φορολογούν» τους αφελείς.


ΜΑΓΟΙ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΑ


Βουντού ονομάζεται μια μορφή αφροαμερικανικής μαγικής λατρείας... (2/10/2013)
Ο αυτόπτης μάρτυς των κατωτέρω περιστατικού, αρχιμανδρίτης Νικόλαος Ντρομπιάζγκιν, ένας από τους πολλούς νεομάρτυρες κληρικούς.... (6/8/2010)
Μαγεία. Τι είναι η μαγεία ....πρέπει να σημειωθεί ότι η μαγεία δεν είναι ανεξάρτητη από τις σατανικές και διαβολικές ενέργειες.
Γέρων Παΐσιος ο Αγιορείτης: Οι μαύρες δυνάμεις του σκότους... (3/4/2011)
Μαγεία. Αληθινές Ιστορίες. Μαγεία και θαύματα από την Ορθόδοξη Ιεραποστολή στην Αφρική. Μοναχού Δαμασκηνού Γρηγοριάτου. (10/9/2007)
Μαγεία. Η παραπληροφόρηση γύρω από το θέμα της μαγείας και διαφόρων σατανιστικών διαδικασιών (μαντεία, αστρολογία, πνευματισμός κτλ.)... (11/9/2007)
Ένας Γερμανός, ο Heinrich Harrer, μαζί με έναν φίλο του, γύρω στο 1940 βρέθηκαν στο Θιβέτ. Μετά από πολλές περιπέτειες έφτασαν στη Λάσα... (9/11/08)
Μαγεία, Όνειρα, προλήψεις Ο σύγ­χρονος άνθρωπος, καυχιέται για τις κατακτήσεις του, αλλά και παραμέ­νει δέσμιος των πρωτόγονων καταβο­λών του. (7/1/09)


Print-icon 

Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης