«Η Πανελλήνια 'Ενωση Γονέων για την Προστασία του Ελληνορθόδοξου Πολιτισμού, της Οικογένειας και του Ατόμου είναι ένας μη κυβερνητικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός. Μία ομάδα πρωτοβουλίας γονέων, με τους εξής στόχους:

-    Την παροχή βοήθειας σε γονείς και οικογένειες με παιδιά θύματα που ανήκουν σε ομάδες γνωστές  σαν σέκτες ή καταστροφικές λατρείες.
   Την παροχή βοήθειας σε πρώην θύματα σεκτών για την όσο γίνεται γρήγορη και ομαλή επανένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο.
   Την ενημέρωση του κοινού και των αρμοδίων κρατικών φορέων για μια σωστή και έγκαιρη αντιμετώπιση του προβλήματος.
   Τη συνεργασία με αντίστοιχες ομάδες πρωτοβουλίας γονέων του εξωτερικού.

Πιστεύουμε ότι ξεχωριστά από την ατομική ιδεολογία του κάθε ανθρώπου, η ελευθερία της σκέψης και βούλησης είναι ιερά και αναφαίρετα δικαιώματα που δεν μπορούν και δεν πρέπει να αντικατασταθούν από όποια λογική απορρέει από "αυθεντίες" και από ομάδες που κάτω από το μανδύα προβάτου είναι αδηφάγα τρωκτικά ανθρωπίνων ψυχών.

Αν θέλετε να συμπαρασταθείτε στο έργο μας και βρίσκετε ότι έχουμε τους ίδιους προβληματισμούς η παρουσία σας μας είναι απαραίτητη».
(από την ιστοσελίδα της ΠΕΓ)

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε ενδιαφέροντα ηχητικά αρχεία που προέρχονται από το σπουδαιότατο έργο της πολύ σοβαρής και ευεργετικής για την κοινωνία μας οργάνωσης.Ολόκληρος ο πρώτος τόμος σε ηχητική μορφή (Αρχεία mp3). (11/2/2010)


Print-icon 

Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης