Διάφορα αρχεία ήχου- εικόνας (βίντεο)

Διάφορα αρχεία ήχου- εικόνας (βίντεο)


Στην ενότητα αυτή δημοσιεύουμε αρχεία ήχου- εικόνας (video) με ποικίλη θεματολογία, προς ωφέλεια πνευματική και όσο το δυνατόν αρτιότερη ενημέρωση των επισκεπτών του ιστοχώρου μας.


Θαυμαστή εμφάνιση του Αγίου Πορφυρίου «παρ' το κυρά μου το παιδί σου, με ζάλισες τόσους μήνες..» Θαυμαστή εμφάνιση του Αγίου Πορφυρίου «παρ' το κυρά μου το παιδί σου, με ζάλισες τόσους μήνες..»
Συνέντευξη του Προέδρου της ΠΕΘ κ. Σπαλιώρα και του κ. Νεκτάριου Μετζάκη, Θεολόγου για το μάθημα των Θρησκευτικών (video-2016) Συνέντευξη του Προέδρου της ΠΕΘ κ. Σπαλιώρα και του κ. Νεκτάριου Μετζάκη, Θεολόγου για το μάθημα των Θρησκευτικών (video-2016)
Μητροπολίτης Κυθήρων κ. Σεραφείμ για ίδρυση τμήματος ισλαμικών σπουδών στο ΑΠΘ και άλλα επίκαιρα θέματα (Video-2016) Μητροπολίτης Κυθήρων κ. Σεραφείμ για ίδρυση τμήματος ισλαμικών σπουδών στο ΑΠΘ και άλλα επίκαιρα θέματα (Video-2016)
Η οικογένεια, η Μεγάλη του Γένους Σχολή - Βίντεο με τον Ιατρό κ. Φώτιο Μιχαήλ (video-2016) Η οικογένεια, η Μεγάλη του Γένους Σχολή - Βίντεο με τον Ιατρό κ. Φώτιο Μιχαήλ (video-2016)
Εκπομπή Γράμματα σπουδάματα: Η εσταυρωμένη Β. Ήπειρος (Video - 2016) Εκπομπή Γράμματα σπουδάματα: Η εσταυρωμένη Β. Ήπειρος (Video - 2016)
Π. Αντώνιος Αλεβιζόπουλος "Εταιρεία Σκοπιά" (1995-Video) Π. Αντώνιος Αλεβιζόπουλος "Εταιρεία Σκοπιά" (1995-Video)
Συνέντευξη με τον π. Ιερώνυμο πρώην Αρμένιο Iερέα και νυν Ορθόδοξο Ιερέα (video-2015) Συνέντευξη με τον π. Ιερώνυμο πρώην Αρμένιο Iερέα και νυν Ορθόδοξο Ιερέα (video-2015)
Ιωάννης Μηλιώνης: Εισήγηση στην ημερίδα "Η διείσδυση του Αποκρυφισμού στον κόσμο των παιδιών" (video -2015) Ιωάννης Μηλιώνης: Εισήγηση στην ημερίδα "Η διείσδυση του Αποκρυφισμού στον κόσμο των παιδιών" (video -2015)
Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ: Κυριακή Γ´ Νηστειών (video-2015) Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ: Κυριακή Γ´ Νηστειών (video-2015)
Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ: Κυριακή Β´ Νηστειών, Χριστιανισμός και Ισλάμ (video-2015) Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ: Κυριακή Β´ Νηστειών, Χριστιανισμός και Ισλάμ (video-2015)
π. Γεώργιος Μεταλληνός - Η φιλόσοφος Υπατία μέρος Α' (Βίντεο) π. Γεώργιος Μεταλληνός - Η φιλόσοφος Υπατία μέρος Α' (Βίντεο)
Ο Βενιαμίν Καρακωστάνογλου συζητά με τον Δημήτρη Νατσιό για τις Ισλαμικές Σπουδές στο ΑΠΘ (Video) Ο Βενιαμίν Καρακωστάνογλου συζητά με τον Δημήτρη Νατσιό για τις Ισλαμικές Σπουδές στο ΑΠΘ (Video)
Ο Στυλιανός Κεμεντζετζίδης μιλά για τον παπα-Δημήτρη Γκαγκαστάθη (1902-1975) -Βίντεο Ο Στυλιανός Κεμεντζετζίδης μιλά για τον παπα-Δημήτρη Γκαγκαστάθη (1902-1975) -Βίντεο
Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. ΑΝΘΙΜΟΣ: Γιατι δεν θέλω μουσουλμανικές σπουδές στο Α.Π.Θ. (video) Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. ΑΝΘΙΜΟΣ: Γιατι δεν θέλω μουσουλμανικές σπουδές στο Α.Π.Θ. (video)
Οἱ καθηγητὲς Τσελεγγίδης καὶ Σιάσος γιὰ τὸ Τμῆμα Ἰσλαμικῶν Σπουδῶν στὴν Θεολογικὴ σχολὴ τοῦ ΑΠΘ (video) Οἱ καθηγητὲς Τσελεγγίδης καὶ Σιάσος γιὰ τὸ Τμῆμα Ἰσλαμικῶν Σπουδῶν στὴν Θεολογικὴ σχολὴ τοῦ ΑΠΘ (video)
Κ. Ιωάννης Μηλιώνης: Οι ψευδοθεραπείες των αιρετικών, αθέων, μάγων και η αλήθεια γι' αυτές (video) Κ. Ιωάννης Μηλιώνης: Οι ψευδοθεραπείες των αιρετικών, αθέων, μάγων και η αλήθεια γι' αυτές (video)
Ηρακλής Ρεράκης, Το Νέο Πιλοτικό Πρόγραμμα του μαθήματος των Θρησκευτικών: Κατήχηση στις θρησκείες (βίντεο) Ηρακλής Ρεράκης, Το Νέο Πιλοτικό Πρόγραμμα του μαθήματος των Θρησκευτικών: Κατήχηση στις θρησκείες (βίντεο)
Zeitgeist - Video αναίρεση Α΄ Zeitgeist - Video αναίρεση Α΄
Ο Σεβ. Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ μίλησε στον ALPHA 9.89 για τις θέσεις του για σύμφωνο συμβίωσης και ρατσισμό (χωρίς παρεμβολές!) Ο Σεβ. Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ μίλησε στον ALPHA 9.89 για τις θέσεις του για σύμφωνο συμβίωσης και ρατσισμό (χωρίς παρεμβολές!)
Ο μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος μιλά για μία συγκλονιστική μεταθανάτια εμπειρία 20χρονης (Βίντεο – Video) Ο μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος μιλά για μία συγκλονιστική μεταθανάτια εμπειρία 20χρονης (Βίντεο – Video)
Ελλάς Ώρα μηδέν με τον π. Κωνσταντίνο Στρατηγόπουλο (video) Ελλάς Ώρα μηδέν με τον π. Κωνσταντίνο Στρατηγόπουλο (video)
κ. Δημήτριος Τσελεγγίδης «Το ήθος της Εκκλησίας» (Βίντεο) κ. Δημήτριος Τσελεγγίδης «Το ήθος της Εκκλησίας» (Βίντεο)
Κ. Ιωάννης Μηλιώνης, Νέα Εποχή και έσχατοι καιροί (Βίντεο) Κ. Ιωάννης Μηλιώνης, Νέα Εποχή και έσχατοι καιροί (Βίντεο)
Πρωτοπρ. Κυριακός Τσουρός, Οι μάρτυρες του Ιεχωβά και οι έσχατοι καιροί (Βίντεο) Πρωτοπρ. Κυριακός Τσουρός, Οι μάρτυρες του Ιεχωβά και οι έσχατοι καιροί (Βίντεο)
1 - 24 / 39
Έμφυλες Ταυτότητες: Συνέντευξη του Σεβ. Μητρ. Μεσογαίας κ. Νικολάου (βίντεο-2017)
(12/3/2017)
Δημήτριος Τσελεγγίδης Ομ. Καθ. ΑΠΘ - Οι ιερές εικόνες ως ασίγητοι κήρυκες της αγιοπνευματικής ζωής της Εκκλησίας (Video-2017)
Ο Ομότιμος Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ Δημήτριος Τσελεγγίδης ... (9/1/2017)
Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος: Προϋποθέσεις για έναν επιτυχημένο γάμο (video -α’ μέρος)
Ο μητροπολίτης Λεμεσού, κ. Αθανάσιος, μιλά για τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν σε μια οικογένεια... (3/1/2016)
Χωρίς το Θεό, δεν  μπορεί να υπάρξει επιστήμη! (Video-2016)
Ο Γιούρι Βαλεντίνοβιτς Λοντσακόφ, Πιλότος – Αστροναύτης, Διευθυντής του κέντρου εκπαίδευσης αστροναυτών ... (3/8/2016)
Βίντεο Αρχιμ. Ιωήλ Κωνστάνταρου "Αλήθειαν Ηγάπησας"
Ανάλυση του Συμβόλου της Πίστεως... (16/6/2015)
Κινούμενα σχέδια με πνευματικά διδάγματα
Ρωσικά βίντεο με κινούμενα σχέδια μεταφρασμένα στα Ελληνικά με πνευματικά διδάγματα ... (26/1/2012)
ψυχωφελή μεταφρασμένα βίντεο
Ψυχωφελή βίντεο μεταφρασμένα από την Ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Σαράντα Εκκλησιών Θεσ/νίκης ... (4/1/2012)
Ένα μήνυμα για την Ορθόδοξη Ελλάδα από τον ηθοποιό Τζόναθαν Τζάκσον (video-2016)
Ο γνωστός ηθοποιός του Χόλλιγουντ Τζόναθαν Τζάκσον, κάτοχος 5 βραβείων Emmy... (5/5/2016)

 

Νέα αρχεία video
 
Μητροπολίτης Ναυπάκτου κ. Ιερόθεος -Η γλώσσα του Θεού (video-2017)
Μητροπολίτης Ναυπάκτου κ. Ιερόθεος -Ιερά ιστορία (video-2017)
π. Αρσένιος Βλιαγκόφτης - "Έξω οι Ιούδες (video-2017)
Πρωτ. Γεώργιος Μεταλληνός - Τα Απόκρυφα Ευαγγέλια (video)
π. Αρσένιος Βλιαγκόφτης - Κυριακή Ε' Νηστειών (video-2017)
Μητροπολίτης Ναυπάκτου κ. Ιερόθεος - Παλαιά και Καινή Διαθήκη (video-2017)
π. Αρσένιος Βλιαγκόφτης - Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως (video-2017)
Η συνέχεια του γένους κατά τη διάρκεια της Οθωμανοκρατίας- Α' και Β' Μέρος (video-2017)
Μητροπολίτης Ναυπάκτου κ. Ιερόθεος - Η μυστική κραυγή του Αγίου Όρους (video)
Μητροπολίτης Ναυπάκτου κ. Ιερόθεος - Δυτικός Χριστιανισμός και Ισλαμισμός (video)

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους. Επιτρέπεται η χρήση, διάθεση και αναπαραγωγή του υλικού του ιστοχώρου αρκεί να διατηρείται το αρχικό νόημα χωρίς περικοπές που πιθανόν να το αλλοιώνουν για μη εμπορικούς σκοπούς, με βασική προϋπόθεση την αναφορά στην πηγή www.impantokratoros.gr
:: Η Ιερά Μονή :: Φωτογραφίες Μονής :: Θεματικές κατηγορίες :: Άγιοι :: Διάφορα Θέματα :: Άγιοι Τόποι :: Αρχεία ήχου και εικόνος (video) :: Επικοινωνία :: Ορθόδοξες Διευθύνσεις :: Ηχητικά αρχεία ::


Login  Υπενθύμιση κωδικού   RSS  Video RSS  Mp3 RSS

active³ 5.0 · © 2000 - 2015 IPS Ltd · Όροι χρήσης