Το Άγιο Φώς αποτελεί σημείο αντιλεγόμενο για όσους επιμένουν να καλύπτουν τα μάτια τους... Αυτό άλλωστε ίσχυε πάντοτε ακόμη και με το ίδιο το Αληθινό Φως, τον Χριστό. Η αλήθεια για το Άγιο Φώς είναι πως υπάρχει και δίδεται εξ Ουρανού στον Ορθόδοξο Πατριάρχη Ιεροσολύμων κάθε χρόνο. Οι αυτόπτες μάρτυρες χιλιάδες διατρανώνουν τα βιώματά τους. Σ' αυτούς συγκαταλέγονται ακόμη και πρώην αμφισβητίες Του. Ακόμη υπάρχουν και άνθρωποι που υπέγραψαν γι' Αυτό με το αίμα τους!

Το Άγιον Φως του Παναγίου Τάφου


Αποσπάσματα από την ομιλία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Νεαπόλεως και Σαμαρείας κ. Αμβροσίου... (4/5/2013)
Σπουδαιότατη ιστορική μελέτη που μέσα από μαρτυρίες -ακόμη και αιρετικών και αλλοπίστων- αποδεικνύουν αντικειμενικά την εγκυρότητα του Αγίου Φωτός... (15/4/09)
Θεολογικής επισημάνσεις - Άγιον Φώς Το πλέον γνωστό θαύμα που συμβαίνει κατ' έτος στους κόλπους της Εκκλησίας είναι η εμφάνιση του Αγίου Φω­τός. (11/4/09)
Το Άγιον Φώς υπάρχει περίπτωση να μην βγει από τον Πανάγιο Τάφο, δεν υπάρχει όμως περίπτωση να δοθεί σε μή Ορθοδόξους... (7/4/09)
Ιστορική Μαρτυρία περί του Αγίου Φωτός από λατίνο κληρικό κατά την εποχή των Σταυροφόρων... (3/4/09)
Πρώιμες μαρτυρίες περί του Αγίου Φωτός.
Απερίγραπτο και άξιο θαυμασμού γεγονός είναι η τελετή του Αγίου Φωτός...(14/6/08)
Απαντήσεις του Γέροντα Μητροφάνη φύλακα του Παναγίου Τάφου σε επίκαιρες ερωτήσεις του κ. Ρώϊμπα σχετικά με το Άγιον Φώς. (28/6/08)
Σ' αυτήν την υποσελίδα μπορείτε να δείτε διάφορα Βίντεο περί του Αγίου Φωτός. Ζωντανές εικόνες που μας μεταφέρουν σ' αυτές τις τόσο δυνατές και θαυμαστές στιγμές. (8/1/09)
...έχων δώδεκα λαμπάδας εις τας χείρας μου αναμμένας, έθεσα κατ' αρχάς απ' αυτού τους δακτύλους, τας παλάμας, το έθεσα εις το στήθος... [4/4/2010]


Print-icon 

Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης