ομιλίες, εισηγήσεις, συνέδρια 
Εκλεκτοί κήρυκες του θείου λόγου, θεολόγοι, κληρικοί κ.α. μας διδάσκουν, ενισχύουν και παρηγορούν πνευματικά μέσω του ζώντος προφορικού λόγου και διά της συγχρόνου τεχνολογίας. Μπορείτε να ακούσετε ή να κατεβάσετε αρχεία σε μορφή mp3 που περιέχουν ομιλίες με ενδιαφέροντα και ποικίλα θέματα, κηρύγματα, αγιογραφικές ερμηνείες, εισηγήσεις και ανακοινώσεις σε θεολογικά συνέδρια και άλλα ψυχωφελή και διδακτικά ακούσματα.

Στην παρακάτω υποσελίδα δημοσιεύουμε, ηχητικά αρχεία (mp3), φωτογραφίες κλπ. Τα οποία έχουν ληφθεί από συνέδρια ή ημερίδες... (17/2/2012)
Ομιλίες και κηρύγματα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά. κ. Ιωάννου σε ηχητική μορφή... (3/6/2011)
Ο Μητρ. Λεμεσού Αθανάσιος είναι ιδιαιτέρως γνωστός και αγαπητός από το πλήθος των ομιλιών του, που κυκλοφορούν ανά τον κόσμο... (8/9/2011)
Ψάλλει χορός Σαβαϊτών Μοναχών Διευθύνει ο Αρχιμ. Αριστόβουλος (Πρωτοψάλτης του Πανίερου Ναού της Αναστάσεως)... (22/7/2010)
Εορταστικές Ομιλίες του Μακαριστού π. Γεωργίου Καψάνη Καθηγουμένου της Ι.Μ. Γρηγορίου... (26/12/2016)
Σεμνός και ταπεινός λειτουργός τού Υψίστου, ο Αρχιμανδρίτης π. Δανιήλ Γούβαλης, εκοιμήθη εν Κυρίω στις 11 Ιουλίου 2009.
Ομιλίες, και απαντήσεις σε διάφορους πνευματικούς προβληματισμούς σε ηχητική μορφή του πατρός Αθανασίου Μυτιληναίου...
Ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Αντώνιος Αλεβιζόπουλος υπήρξε ένας από τους πιο διαπρεπείς και σοφούς θεολόγους των τελευταίων ετών.
Ομιλίες του Γέροντος Αρσενίου σε ηχητική μορφή (mp3)
Ομιλίες, εκπομπές, προς ενημέρωση του κοινού για το προβλήματα της παραθρησκείας των Σεκτών του αποκρυφισμού και την αντιμετώπισή τους ... (5/11/2011)
Πνευματικός γόνος του συγχρόνου Οσίου Πατρός Ιωσήφ του Ησυχαστού. Κοντά του ο Γέροντας Εφραίμ έλαβε σπουδαία πνευματική μόρφωση... (7/7/2011)
Αρχεία ήχου του Πρωτοπρεσβυτέρου Γεωργίου Μεταλληνού.
Κηρύγματα - Ομιλίες σε ηχητική μορφή.
Ο κ. Νικόλαος Σωτηρόπουλος είναι θεολόγος, ιεροκήρυκας και συγγραφέας. Ένα από τα γνησιότερα πνευματικά τέκνα του Μητροπολίτου Αυγουστίνου Καντιώτου.
Ο Σεβασμιώτατος υπεραιωνόβιος Αρχιερέας π. Αυγουστίνος είναι ένας από τους πιο αξιοσέβαστους πατέρες της ελλαδικής Εκκλησίας... (20/2/2010)
Ομιλίες και Κηρύγματα του γνωστού και εναρέτου Ιεροκήρυκος Δημητρίου Παναγοπούλου...
Ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Θεόδωρος Ζήσης είναι ένας από τους γνωστότερους και πιο αγαπητούς Κληρικούς εν Ελλάδι και στο εξωτερικό.
Στον χώρο αυτό δημοσιεύονται ομιλίες και κηρύγματα σε ηχητική μορφή (mp3) από διάφορους ομιλητές, κληρικούς και λαϊκούς... (5/3/2010)


Print-icon 

Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης