Χρησιμοποιώντας την σύγχρονη τεχνολογία ως μέσα χριστιανικής διδασκαλίας δημοσιεύουμε αρχεία ήχου και εικόνας (videos) τα οποία έχουν ως σκοπό- όπως κάθε δημοσίευσή μας- την ορθόδοξη πληροφόρηση και τον πνευματικό καταρτισμό των ενδιαφερομένων επισκεπτών της ιστοσελίδος μας. Τα videos που θα μπορείτε να βλέπετε σ' αυτόν τον χώρο θα είναι παρμένα από χριστιανικές ομιλίες, θεολογικά συνέδρια, εκκλησιαστικές ακολουθίες και από ό,τι άλλο θα θεωρηθεί ως χρήσιμο για την προώθηση των προδιαγεγραμμέμων σκοπών.


Στην παρακάτω υποσελίδα δημοσιεύουμε video, φωτογραφίες κλπ. Τα οποία έχουν ληφθεί από συνέδρια ή ημερίδες... (17/2/2012)
Video του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιεροθέου
Video με ομιλίες του Π. Αρσενίου Βλιαγκόφτη ... (2/12/2022)
Video με ομιλίες του π. Γεωργίου Μεταλληνού
Έχει τονισθεί κατά κόρον η σπουδαία σημασία της ύπαρξης και παρουσίας των Αγίων του Θεού για την Εκκλησία αλλά και η προβολή τους... (2/7/2011)
Τα σύγχρονά μας παραδείγματα μορφών που διέπρεψαν στην εκκλησιαστική ζωή έχουν ιδιαίτερη σημασία για τους αγωνιζομένους Χριστιανούς.... (4/7/2011)
Μέσω της ζωντάνιας που προσφέρουν οι δυνατότητες των οπτικοακουστικών αρχείων (videos) μας μεταφέρουν στις επάλξεις της Ορθοδόξου Ιεραποστολής... (3/7/2011)
Η αξία και η σημασία της Ιστορίας στην στερέωση και ανοικοδόμηση μιας υγιούς κοινωνίας τονίζεται πάντοτε και έχει διαπιστωθεί στην πράξη.
Στην ενότητα αυτή δημοσιεύουμε αρχεία ήχου- εικόνας (video) με ποικίλη θεματολογία... (5/2/2010)


Print-icon 

Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης