Οπτικοακουστικό υλικό με τον π. Θεόδωρο Ζήση (βίντεο)


Ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Θεόδωρος Ζήσης είναι ένας από τους γνωστότερους και πιο αγαπητούς Κληρικούς εν Ελλάδι και στο εξωτερικό. Σπουδαίος πανεπιστημιακός δάσκαλος- Ομότιμος Καθηγητής πλέον του Α.Π.Θ.- έχει διακριθεί για την εμβρίθεια των γνώσεών του και για τις εκπληκτικές του επιστημονικές εργασίες. Επίσης, διακονεί επί πολλά έτη την Εκκλησία ως Ιερεύς και κήρυκας του θείου λόγου διακρινόμενος για τον ζήλο του και την ομολογιακό του θάρρος. Ομιλεί συχνότατα όπου ιερουργεί και όπου προσκληθεί, εκθέτοντας τον πλούτο των γνώσεών του με απλότητα και σαφήνεια.

Μέσω των βίντεο που θα δημοσιεύονται στον τομέα αυτόν δίδεται η δυνατότητα σε πολλούς που επιθυμούν να παρακολουθήσουν με άμεσο τρόπο τις ομιλίες του π. Θεοδώρου, που χαρακτηρίζονται από την ζωηρότητα, την απλότητα και το ανεπιτήδευτο ύφος.


Στα πλαίσια του «αρχονταρικίου» του Αγίου Αντωνίου γίνονται την περίοδο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής αναλύσεις... (5/4/2011)
Ο π. Θεόδωρος Ζήσης απαντάει σε ερωτήσεις για το κήρυγμα της Κυριακής... (28/2/2011)
Στα πλαίσια του «αρχονταρικίου» του Αγίου Αντωνίου έγιναν ερμηνευτικές ομιλίες του βιβλίου του Δικαίου Ιώβ της Παλαιάς Διαθήκης... (12/10/2010)
Τα βίντεο προέρχονται από ημερίδες, συνέδρια, συνεντεύξεις κ.ά. περιστατικές (συν)ομιλίες του π. Θεοδώρου.... (21/11/2013)
Στην ενότητα αυτή δημοσιεύονται ομιλίες του Πρωτ. Θεοδώρου Ζήση με θέαα την ερμηνεία της Θείας Λειτουργίας
Κάθε Κυριακή, μετά την Θ. Λειτουργία, πραγματοποιούνται συνάξεις πνευματικής οικοδομής... (13/10/2010)


Print-icon 

Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης