(πατήστε πάνω στην φωτογραφία για μεγέθυνση)

Κυπριακό Κέντρο Περιβαλλοντικής Έρευνας και Εκπαίδευσης
ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ
Αγίου Ανδρέου 306, Τ.Θ. 56091, 3304 Λεμεσός Κύπρος
Τηλ.: 25954954, 25864344, 99477309 / Φαξ.: 25371548, 25335682
Ιστοσελίδα: www.kykpee.org
Ηλεκτρ. Ταχ.: [email protected] , [email protected]

Νέα διάκριση για το Κυπριακό Κέντρο Περιβαλλοντικής Έρευνας και Εκπαίδευσης (ΚΥ.Κ.Π.Ε.Ε.) της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού. Το Κυπριακό Κέντρο Περιβαλλοντικής Έρευνας και Εκπαίδευσης (ΚΥ.Κ.Π.Ε.Ε.) έχει κερδίσει τις προηγούμενες μέρες το 1ο Πανελλήνιο Βραβείο Εκπαιδευτικού Ιστότοπου στον 6ο Διαγωνισμό Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστότοπων στην Κατηγορία «Υποστηρικτές δομές εκπαίδευσης». Η διάκριση αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική δεδομένου ότι στο διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά 665 ιστότοποι και κάθε συμμετοχή αξιολογήθηκε από 6 διαφορετικούς κριτές.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα (www.kykpee.org), αντικατοπτρίζει  το  ψηφιακό  πρόσωπο  του Κυπριακού Κέντρου Περιβαλλοντικής Έρευνας και Εκπαίδευσης (ΚΥ.Κ.Π.Ε.Ε.)  και  αποτελεί μια  δυναμική   και   ενεργή  περιβαλλοντική διαδικτυακή πλατφόρμα.  Στόχος της ιστοσελίδας είναι να προσφέρει στους επισκέπτες της και ιδιαίτερα στους εκπαιδευτικούς, ένα εύχρηστο και λειτουργικό περιβάλλον με ένα ελκυστικό σχεδιασμό που θα τους επιτρέπει να βρίσκουν τις πληροφορίες που επιθυμούν. Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα ο επισκέπτης μπορεί να βρει πληροφορίες για τα Προγράμματα  Περιβαλλοντικής  Εκπαίδευσης που παρέχονται στο ΚΥ.Κ.Π.Ε.Ε., υλικό το οποίο σχετίζεται με περιβαλλοντική εκπαίδευση, ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό (για μαθητές και εκπαιδευτικούς), υλικό για το περιβάλλον της Κύπρου και πολλά άλλα.
Πάνω από 43,700 επισκέπτες έχουν μέχρι σήμερα αξιοποιήσει την εν λόγω ιστοσελίδα, ενώ η Κοινότητα Φίλων του ΚΥΚΠΕΕ στο Facebook αριθμεί πάνω από 1,100 μέλη.

Να υπενθυμίσουμε ότι το ΚΥΚΠΕΕ της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού απέσπασε το 2005 το Α΄ Βραβείο στην Κατηγορία Εκπαιδευτικές Επιμορφωτικές Ραδιοφωνικές Εκπομπές στο Διαγωνισμό Βράβευσης Καλύτερων Ραδιοφωνικών και Τηλεοπτικών Εκπομπών που προκηρύχθηκε από την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου για την εκπομπή Οικολογικές Παρεμβάσεις στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού. Το ΚΥΚΠΕΕ βραβεύτηκε επίσης το 2010 με το Παγκύπριο Βραβείο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης από το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών στα Περιβαλλοντικά Βραβεία που τελούσαν υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η νέα αυτή βράβευση συμπίπτει και με την έναρξη των εορτασμών για τα 10 χρόνια λειτουργίας του ΚΥΚΠΕΕ. Το Περιβαλλοντικό Κέντρο της Ιερής Μητρόπολης Λεμεσού είναι το πρώτο περιβαλλοντικό κέντρο στο είδος του που ιδρύθηκε στην Ορθόδοξη Εκκλησία και δραστηριοποιείται στους τομείς της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Έρευνας και Πληροφόρησης. Μέχρι σήμερα έχουν παρακολουθήσει, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, προγράμματα του ΚΥΚΠΕΕ πάνω από 30,500 μαθητές και εκατοντάδες εκπαιδευτικοί.
Επισκεφθείτε τη βραβευμένη ιστοσελίδα! www.kykpee.org

Με εκτίμηση,

Δρ Ανδρέας Χατζηχαμπής
Επιστημονικός Υπεύθυνος ΚΥΚΠΕΕPrint-icon 

Login-iconLogin
active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης