Ο ΝΙΚ ΜΑΡΒΕΛ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

Σε μια εποχή που η μαγεία και ο αποκρυφισμός κατακλύζουν την καθημερινότητά μας, σε μια εποχή που τα παιδιά παγκοσμίως βομβαρδίζονται από το «κακό» και το «όχι και τόσο κακό», η σειρά των βιβλίων του Νικ Μάρβελ ανοίγει έναν άλλο δρόμο! Στους νέους, που αναζητούν την ένταση στη ζωή τους,  σε όσους νιώθουν νέοι ανεξάρτητα από την ηλικία τους, στον κάθε ένα από μας, ο Νικ Μάρβελ δείχνει ότι δεν χρειάζονται «μαγείες» για να ζήσει κανείς έντονα, έντιμα, υπεύθυνα, μια ζωή γεμάτη θαύματα!

Τα βιβλία του Νικ Μάρβελ εκτός από την βαθιά παιδαγωγική τους αξία αποτελούν και εγχειρίδια γνώσης όλων των πλοκαμιών της Νέας Εποχής (μαγεία, παραθρησκείες, σέκτες, δαιμονικές πρακτικές, μασονία κλπ.) που εξαπατούν και αλώνουν κυρίως τους νέους. Εάν είμαστε Χριστιανοί οφείλουμε να πληροφορηθούμε και εάν αγαπούμε αληθινά τα παιδιά μας οφείλουμε να τα διδάξουμε και να τα προστατεύσουμε.

Στα πλαίσια αυτής της θέσης ο Σύλλογος Φίλων της Ι.Μ. Παντοκράτορος Μελισσοχωρίου ξεκίνησε, με τη χάρη του Θεού, τη μετάφραση του πρώτου βιβλίου του Νικ Μάρβελ στα Γερμανικά.

Ελπίζουμε σύντομα να ολοκληρωθεί ο τόμος και να έχει την απήχηση που είχε και στα Ελληνικά.

Γιατί «παιδιά μας» θεωρούμε όλου του κόσμου τα παιδιά, όλα τα παιδιά του Θεού!


Όσοι έχουν διαβάσει το συγκεκριμένο άρθρο συνήθως διαβάζουν επίσης τα παρακάτω:


Print-icon 

Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης